jom share link u olz =)

Followers

There was an error in this gadget

flash widget

Monday, 21 February 2011

"Saya nak join segmen ecah sebab...."

"Saya nak join segmen ecah sebab....:
1) blog sy xde header y bling2 lg =(
2) sy xde software y canggih utk edit header mcm ecah =)
3) ecah baik & penyanyang =)
4) lg 1,,header kt blog ecah cantik,,sy nk ecah btkn header y cantik mcm 2 jgk utk sy!ehee =)"

orkeed pn nk msk ecah py contest la kt blog cr psl,,sy nk lawan dgn popolita,,,weee~~~

contest ni haa:

ecah ni perajin org yer,,suke bt kije kebajikan,,memandangkan blog sy xde header lg,,sy nk try la,,,hihik
ecah bt header ni dgn
FREE OF CHARGE! (wahhhh)

ape yg penting,,korang kene teke,,sp py biji mate ni:
hint: die ade kaitan dgn ecah =)

(orkeed nk jwb =) ): jawapanye ialah.........................
ECAH NOH,,,,,,,,**wink2x**hihik

dead! =)

by me:




Sunday, 20 February 2011

KERANG TERBESAR DI DUNIA

SALAM,,,hrni ORKEED nk share kerang terbesar d dunia :
kerang ni namey Clam-shell pembunuh (Clam-shell killer). panjang dia 5 kaki & berat dia >200 pon.biasay kerang ni duk kt kawasan2 terumbukarang y dlmy sehingga 20 meter. shell ini bole  hidup lama smpi 150thn (da mcm manusia lak,,hihik). 

Shell ni xmakan org, kecuali ade org y teeeeerrrmasuk kt dlm dia ni,,fuh,,ngeri2,,,org kt negara Jepun, Perancis, Asia Tenggara dan banyak pulau-pulau Pasifik kate,kerang ni sedap (ehe,,xpnh try plak,,)

care shell ni hidup simbiosis dengan alga, yang hidup di atasnya. Dan juga tahu bagaimana cara menapis air melaluinya(weahh,,,hebaty!)





by me:

Wednesday, 16 February 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

jom msk contest jom!,,ehe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HAI korang,,ni 1st time ORKEED nk msk contest semenjak bergelar blogger ni,,hihik,,,ORKEED sk amk pic,2 y tertarik nk msk contest ni,,ehe,,,sebes jgk nk upload picture hitam putih teeerrrrCOOOLLL ni =) 


*** klu ORKEED menang contest ni,,ORKEED nk hadiah kn SONGKET ni kt my MAK! sempena BRITHDAY MAK y ke 48,,,ORKEED love and hug MAK sgt2! =)
MAK doakan sy yea???
harge die btl2 RM100 =)

jom kwn2 berblog smp juin contest ni=)

by me:

Saturday, 12 February 2011

Culinary Degisn

salam,,nk share lg,,culinary design,,
utk housemate nad, hana n tika,,korang kene bt cm ni tau,,hihik
menarik2,,jom tgk jom






















by me:

Friday, 11 February 2011

Pejabat FACEBOOK


salam,,,hrni br nk update blog,,padahal 24jm on9,,hihik
haaa,,sp y ade blog mst ade facebook kn? penting sgt ker FB ni wey??
terserahlah pada korang,,msg2 ade opinion msg2,,ehe
korang penah terfikir @ tertanya2 x,,mcm  mnla rupe office budak y mencipta fb ni?
haa,,,mcm ni la bentuk paksi simetri office fb,,,,jom tgk =)
(sumber: tqvm geng email ku,,hihik)















































2 dr kiri 2 la pencipta fb,,mude kn? cayalaa,,,,,hihik

by me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...